Szűrés

A(z) Series 40 kulcsszót tartalmazó cikkek

Lumia bőrbe bújik a következő Asha mobil?

2013. február 27. -

Előkerült néhány fotó mozaik a finn gyártó még bemutatásra váró Asha mobiljáról. A képeken pózoló készülék külső megjelenés és tudás tekintetében is jelentős változásokat mutat az eddigi Series 40 rendszerű Nokia mobilokhoz képest.

Tovább

Egy sor új alkalmazás a Nokia Lumia és Asha mobilokra

2013. február 27. -

A Nokia a Mobile World Congress első napján egy sor új, képalkotási, helymeghatározási és közösségi alkalamzást jelentett be a Nokia Lumia és Nokia Asha készülékeire, melyek közül sok él az egyedi platform és készülék nyújtotta lehetőségekkel a jobb felhasználói élmény érdekében.

Tovább

Nokia 105 és 301 – A hagyományos mobilok szerelmeseinek

2013. február 25. -

A finn gyártó a Lumia modellek mellett két "butamobilt" is bemutatott az idei MWC-n. A színes kijelzővel, zseblámpával és FM rádióval felvértezett Nokia 105-öst 15 eurós árcédulája teszi vonzóvá, míg a néhány fokkal  magasabb szinten helyet foglaló Nokia 301 a HSPA adatátviteli támogatás és az Xpress böngésző miatt lehet érdekes a hagyományos telefonok szerelmesei számára.

Tovább

Nokia Asha 308 teszt – Kétkártyás okoskodás

2013. február 11. -

Megnéztük, hogy a finn gyártó okos funkciókkal és EA játékokkal felturbózott kétkártyás mobilja hogy teljesít a mindennapokban. Tesztünkből kiderül, hogy az Asha 308 jó vételnek számít-e, s mennyire tűnik fel a használata során, hogy kapacitív kijelzője és rengeteg "okossága" ellenére nem tartozik az okostelefonok táborába.

Tovább